Trends en innovaties in de bouw centraal tijdens workshop

Trends en innovaties in de bouw centraal tijdens workshop

Bouwend Nederland (afdeling Midden-Holland) houdt haar leden op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de bouwsector. Onder andere door middel van workshops tijdens clustervergaderingen door het land. In navolging van de workshop voor mensen uit de regio Zuid-Holland zal Dirk Tuip namens FacilityApps op 19 mei een workshop geven bij The Base in Schiphol over de IT innovaties binnen de bouw. In een uur tijd zal hij leden van Bouwend Nederland (vorige keer 40 per workshop) onder andere informeren over hoe zij hun sales en operationele processen kunnen versnellen en hoe zij meer tijd en geld kunnen overhouden voor de klant terwijl ze bestaande systemen behouden. 

Hoge beoordelingen en reviews

Dirk gaf eerder al een workshop voor Bouwend Nederland over IT. Deze workshop werd door mensen gemiddeld met een 8 beoordeeld op een schaal van 1 tot 10. De score van de IT workshop kunt u vinden in onderstaande afbeelding. 

 
workshop-innovatie-in-de-bouw
  

Meer over trends en ontwikkelingen in de bouw

Wilt u graag meer te weten komen over welke ontwikkelingen in de bouw op u af gaan komen? Download dan de presentatie via facilityapps.nl/bouw of vraag om meer informatie.