Vileda en FacilityApps introduceren nieuwigheden!

Vileda en FacilityApps introduceren nieuwigheden!

Vileda Professional presenteert zich tijdens de Interclean 2018 samen met FacilityApps onder de noemer ‘Innovating for next level efficiency’ waarbij digitale oplossingen in schoonmaaksystemen de dragers zijn van het thema. Onder dit thema introduceert Vileda Professional o.a. de iQonnect App, gebaseerd op het platform van FacilityApps en de nieuwe Origo 2 trolley, de eerste werkwagen met volledige tabel integratie.

 

Vileda Origo2

Origo2 is het nieuwe trolley concept van Vileda Professional en de meest innovatieve werkwagen ooit door Vileda ontwikkeld. Gebruikers verkrijgen meer veiligheid, een betere hygiene en meer efficiency.

origo2 vileda facilityapps

Tablet geintegreerd in werkwagen

Daarnaast is er een unieke integratie voor tablets aanwezig op de werkwagen. Het modulaire concept voldoet aan de steeds veranderende uitdagingen in de schoonmaak en facility management industrie. Vileda Origo2 heeft verrassende en innovatieve eigenschappen zoals een zelf openende deksels met drukknop, aankoppelbare satelliet trolleys en een slimme oplossing voor het opbergen van wissers en mopstelen. En helemaal klaar voor een digitale schoonmaker door de tabletintegratie.

Een video over de Vileda Origo2 is hier te bekijken:

 

 

Naast de nieuwe trolley range presenteert Vileda Professional ook nog de iQonnect App op de Interclean:

iQonnect is een app gericht op de toekomst van de schoonmaakdienstverlening. Door het digitaliseren van operationele kernprocessen worden kosten en tijd op de werkvloer onder controle gehouden. De iQonnect App omvat functies zoals tijd- en aanwezigheidsregistratie, realtime monitoring en rapportage van werkuren, gedigitaliseerde HR-informatie, werkprogramma’s, planning, kwaliteitsbeheer, klachtenbehandeling en vele andere functionaliteiten.

iQonnect wordt aangeboden door Vileda Professional en draait op het platform van FacilityApps. De apps zijn momenteel beschikbaar in 13 talen. Vileda klanten zijn geïmplementeerd in Duitsland en Rusland en introductie in andere landen volgt.

Stand 05.307 en 08.408 voor live demo’s

Alle genoemde innovaties worden tijdens de Interclean 2018 op de stand van Vileda Professional (stand 05.307) en FacilityApps (stand 08.408) geïntroduceerd. Bezoekers hebben de mogelijkheid om de producten live te ervaren en uit te proberen, waarvoor speciale ‘experience it yourself’ zones zijn gecreëerd. Bij FacilityApps zijn tevens een aantal andere innovaties te zien die te maken hebben met Internet of Things, sensoren, augmented reality, indoor positioning en predictive analytics.

Meer over trolley Tracking, Sensoren en andere
IOT-oplossingen 

Uw interesse gewekt? Ontdek meer op Trolley Fleet Tracking 
en andere ivd-toepassingen in onze sectie met kenmerken.

Features