Vacature Implementatie Consultant Buttons For Cleaners

Vacature Implementatie Consultant Buttons For Cleaners

ButtonsForCleaners, opgericht in 2014, is een snelgroeiend online SaaS-platform dat schoonmaakbedrijven en professionals met elkaar verbindt. We bieden innovatieve oplossingen om de schoonmaakindustrie te transformeren en te verbeteren. Ons team bestaat uit gepassioneerde individuen die zich inzetten voor technische excellentie en klanttevredenheid. ButtonsForCleaners maakt software die bedrijven helpt bij het overzichtelijk maken van de planning met een uitmuntend planbord, digitale werkbonnen & facturatie. We zijn de meest gebruikte software-oplossing voor schoonmaakbedrijven, glazenwassers, ruimers, ontstoppers en industriële reinigers in België.

ButtonsForCleaners is de Belgische vestiging van FacilityApps. Partner of Choice is hét leveranciers keurmerk in de schoonmaaksector in Nederland. Van de ondervraagde personen is 49% betrokken bij de inkoop van digitale systemen en oplossingen voor 400 schoonmaakbedrijven.

Functieomschrijving
Als Implementatie Consultant bij ButtonsForCleaners speel je een cruciale rol in het implementatieproces van onze software bij nieuwe klanten. Je zult nauw samenwerken met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en onze software oplossingen aan te passen om aan die behoeften te voldoen.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van klanten door het implementatieproces, het trainen van gebruikers en het bieden van uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat klanten succesvol zijn in het gebruik van onze software.

Verantwoordelijkheden

Jij organiseert een warm welkom voor nieuwe klanten in samenwerking met de Sales Manager, aangezien jij het eerste aanspreekpunt bent nadat Sales de deal heeft afgerond.
Jij begeleidt klanten door het implementatieproces en het vastleggen van deze acties en interacties in Pipedrive.
Jij geeft trainingen, groepstrainingen en individuele ondersteuning aan gebruikers.
Jij lost technische problemen op en biedt technische ondersteuning als 2e lijns Support tijdens standaard werkuren.
Jij werkt samen met Support & Customer Success om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te bereiken.
Jij identificeert klantenbehoeften, stelt product verbeteringen voor en presenteert ze in het Customer Delivery Team, waar ook Customer Success, Support & Product Management in vertegenwoordigd zijn.

Vereisten
Bachelor’s degree in een relevante studie
Ervaring in implementatie consultancy of een vergelijkbare rol
Uitstekende communicatie- en klantenservice vaardigheden
Technische achtergrond en begrip van softwaretoepassingen
Zelfstarter met het vermogen om zelfstandig te werken
Vloeiende communicatie (spreken, schrijven) in zowel Nederlands als Frans
Rijbewijs B
Bereidheid om klanten ter plaatse te bezoeken

Ons aanbod
ButtonsForCleaners biedt een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen. We bieden een competitief salaris, extralegale voorwaarden (firmawagen + tankkaart, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, GSM abonnement) en de mogelijkheid om impact te hebben in een snelgroeiend bedrijf.

Ben jij de Implementatie Consultant die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar eric.kok@facilityapps.com. We kijken uit naar je sollicitatie en de kans om samen te werken aan de toekomst van de schoonmaakindustrie!

Let op: Deze vacature is geschreven in het Nederlands, niettegenstaande de functie vereist dat je vloeiend bent zowel in het Nederlands als Frans.