Taken app nu sneller, overzichtelijker en simpeler na grote upgrade

Taken app nu sneller, overzichtelijker en simpeler na grote upgrade

facilityapps taken app

In oktober heeft FacilityApps een nieuwe versie van de app geïntroduceerd.
Ons team heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan betere functies. De nieuwe app release bevat een samenvoeging van de app schermen ‘OVERVIEW’ en ‘TAKEN’. Een nieuw top scherm is hiervoor in de plaats gekomen met het beste van beiden en daarin veel verbeteringen.

Deze update zorgt voor een logischere interface, die eenvoudiger en sneller te leren is voor nieuwe gebruikers. Daarnaast zorgt de update voor een beter overzicht in de taken bij verschillende rollen, zodat elke gebruiker precies kan zien wat zijn taken zijn.

Dit bereiken we door middel van onze drie nieuwe slimme weergaves.

Objecten/projecten weergave
Deze eerste weergave laat alle objecten onder elkaar zien, elk object is open te klappen en daaronder staan alle taken op datum ingesteld, deze weergave dient als overzicht voor supervisors die alle objecten in een oogopslag willen zien.

Ruimteweergave
Hier zie je alle taken op verschillende verdiepingen met eronder de ruimtes die open te klappen zijn. Hier zijn ook taken te zien die geen verdieping en ruimte hebben. Deze weergave is meer bedoeld voor gebruikers op een object met verdiepingen en ruimte.

Tijdsweergave
Hier zie je alle taken standaard op datum geselecteerd en als deze taken afgehandeld zijn vervallen ze uit dit lijstje. Hierdoor creëert u een mooi overzicht van taken die nog gedaan moeten worden.

Taken sneller afhandelen
In alle drie de views zijn taken nu makkelijker en sneller dan ooit af te vinken of van status te veranderen. Hiervoor gebruiken we het “swipen” naar links en rechts met één beweging. Hiermee kunnen we snel verschillende statussen instellen met aparte kleuren. Dit selecteren kan per taak, maar dit kan ook door iets langer te drukken met multiselect om meerdere taken in één beweging af te handelen.

Tijdregistratie en subtaken

De tijdsregistratie per taak is een veelgevraagde vernieuwing. Hiermee kunnen we voor een taak de start en eindtijd toevoegen en de werksoort en medewerker. De geregistreerde tijd en taak valt weer terug te zien in de online omgeving.

Ook is er de mogelijkheid om voor een taak een verplichte subtaak in te stellen, zoals het maken van een foto of het zetten van een handtekening. Wanneer deze subtaak niet gedaan wordt kan een gebruiker deze taak ook niet op afgehandeld zetten.

Tijdfilters
De datum kiezer is sterk verbeterd er is nu de mogelijkheid om te kiezen voor een overzicht in een bepaalde tijdspanne. Zo kan je precies zien wat er in een bepaalde periode gedaan moet worden, of wat er in een periode gebeurt is.

Op onze manual website, die u rechtsboven bij uw profiel kan vinden staat een uitgebreide uitleg van deze nieuwe taken module. Ons team blijft ondertussen hard werken aan nieuwe innovaties met FacilityApps!