Recente updates koppeling Nocore & Facility Apps

Recente updates koppeling Nocore & Facility Apps

E-mailen van taken

Het is nu mogelijk om van afgeronde of geannuleerde taken een email notificatie te versturen aan een contactpersoon. Hiervoor zijn twee extra opties gemaakt, die te vinden zijn bij de contactpersoon-instellingen van een site. Er wordt dan een email gestuurd naar de contactpersoon met een PDF bijlage. Dit geldt dan voor alle taken. In de toekomst zullen we verder gaan verfijnen zodat dit ook per taak instelbaar kan worden.

Beperken medewerkers bij urenregistratie

Er is nu een mogelijkheid om de lijst van medewerkers te beperken bij het invullen van de werkbon urenregistratie. Standaard zul je daar vanaf nu alleen de medewerkers zien die zijn gelinkt aan het object waarop de werkbon wordt ingevuld. Mocht je de gebruikers toch alle medewerkers willen laten zien, dan moet er een recht aangezet worden: “Laat alle medewerkers in Taak Urenregistratie zien”.

Afwijkend werkbon adres

Het was al mogelijk om in Nocore Facilitair een afwijkend werkbon adres in te vullen, nu wordt dat afwijkende adres ook gebruikt in de app.

Opnieuw versturen werkbonnen

Het is mogelijk om opnieuw werkbonnen vanuit Nocore Facilitair te versturen naar FacilityApps. Dit kunt u doen in de plannings-module. De werkbon komt dan opnieuw als originele taak te voorschijn. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als een werkbon/taak in FacilityApps ten onrechte geannuleerd was.

Taak en opmerkingen worden naar Nocore gesynchroniseerd

De opmerkingen die in FacilityApps worden ingevoerd in een werkbon/taak, worden naar Nocore gesynchroniseerd.

Standaard weergave app van het taken scherm

Via de rollen kan nu een standaard weergave ingesteld worden. Deze standaard instelling heeft betrekking op de indeling van het takenscherm in de app. Er zijn drie mogelijkheden:

  • Object weergave – alle taken van alle objecten
  • Ruimte weergave – alle taken van het geselecteerde object
  • Tijds weergave – all taken op volgorde van tijd.

 

Synchronisatie Instellingen

 

In de Nocore synchronisatie module is een extra tabblad toegevoegd. Hiermee kan de synchronisatie verfijnder ingesteld worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vanaf een bepaalde tijd te her-synchroniseren bij problemen. Ook is het mogelijk om indien een taak niet naar Nocore kan worden gestuurd, deze op een later tijdstip handmatig te synchroniseren. Het systeem zal drie keer proberen de bon naar Nocore te sturen. Tevens is de her-synchronisatie knop naar dit derde tabblad verplaatst.

 

Meer over de koppeling tussen
Nocore en Facility Apps

Is je interesse gewekt? Ontdek meer door de pagina over de koppeling 
tussen Nocore ERP software en Facility Apps. Digitale DKS,
Werkbonnen, Bezoekverslagen en meer..

Bezoek direct