OPHARDT Hygiene start samenwerking met FacilityApps

OPHARDT Hygiene start samenwerking met FacilityApps

Het controleplatform van OPHARDT Hygiene voor sanitaire voorzieningen biedt nu de integratie van FacilityApps.  Alpha-software zal worden getoond op ISSA Las Vegas 2019. OPHARDT Hygiene, een multinationale leverancier van hygiënische oplossingen, heeft de handen ineengeslagen met de Nederlandse softwareleverancier FacilityApps om een krachtiger tool voor facilitair beheer voor de schoonmaakbranche aan te bieden.

OPHARDT Hygiene dispenser oplossingen

OPHARDT Hygiene is al meer dan 50 jaar wereldleider op het gebied van dispenser systemen en handhygiëneoplossingen. In de afgelopen tien jaar heeft OPHARDT toonaangevende slimme dispenseroplossingen ontwikkeld – in de gezondheidszorg, de voedsel- en sanitaire sector en daarbuiten. OPHARDT richt zich op het creëren van technologische innovaties en samenwerkingsverbanden die zowel de missie van OPHARDT om de infectieketen te doorbreken als waarde te creëren voor hun diverse klanten over de hele wereld ondersteunen. 

Chris van den Berg, CCO FacilityApps, verantwoordelijk voor commercie en marketing, heeft in 2018 bij ISSA een ontmoeting gehad met OPHARDT. “Tijdens deze beurs zagen we de voortdurende opkomst van software-oplossingen van grote spelers in de schoonmaakbranche. Tegelijkertijd lijkt de branche moeite te hebben met het opzetten van eenvoudige, klantgerichte platforms. Onze kracht bij FacilityApps is om de innovatieve oplossingen van onze partners samen te brengen in een samenhangend platform dat de schoonmaakbranche in handen wil krijgen”.

OPHARDT Intelligent Solutions (OIS)

Joel Ophardt, Global Marketing Manager, ziet de samenwerking met FacilityApps als een natuurlijke volgende stap in de evolutie van de OPHARDT Intelligent Solutions (OIS) categorie van software en hardware pakketten.

“OPHARDT Hygiene biedt nu al Europa’s toonaangevende elektronische handhygiëne monitoringsoftware voor de gezondheidszorg. Hierin zagen we een kans om meer waarde toe te voegen voor onze klanten door samenwerking op het gebied van facility management”, aldus Ophardt. “Het aanbieden van FacilityApps integratie, geeft onze klanten toegang tot een overvloed aan modules om de vele verschillende processen in hun faciliteiten te monitoren en te verbeteren

OPHARDT is van mening dat de intuïtieve, maar krachtige softwareoplossingen die FacilityApps biedt, een aanvulling vormen op de toonaangevende IOT-apparaten en software die het de komende jaren op de markt zal blijven brengen. In OPHARDT’s native App zullen klanten in staat zijn om tijdbesparende workflows te monitoren en te creëren rondom alle OPHARDT-producten. Verdere functionaliteit op het gebied van facility management die door FacilityApps wordt aangeboden, kan dan door gebruikers worden ontsloten, afhankelijk van hun behoeften. 

De samenwerking met OPHARDT Hygiene is een van de belangrijkste aankondigingen die FacilityApps dit jaar zal doen tijdens de ISSA-show in Las Vegas. FacilityApps en OPHARDT zullen op de beurs demonstraties van Alpha software aanbieden aan bezoekers. Het uiteindelijke product zal beschikbaar zijn voor klanten in Q1 2020.

Extra info booths OPHARDT en FacilityApps

FacilityApps zal aanwezig zijn op ISSA Las Vegas van 19-21 november 2019 en is te vinden op stand 1178. OPHARDT Hygiëne is te vinden op stand 831.