Meer dan 500 schoonmaakbedrijven maken gebruik van onze software

Cibo-Cleaning & Lavage-vitre en De Brabander

De software is gemaakt voor en door schoonmakers. Dat zie je meteen. Waar er bij Cibo-Cleaning & Lavage-vitre en De Brabander FR gebruik werd gemaakt van een combinatie van verschillende systemen en Excel, maken we nu alleen gebruik van Buttons for Cleaners. Het is veel eenvoudiger en daardoor maken we minder administratieve fouten. Het rendement, zelfs midden in de week, is direct inzichtelijk.

All Clean Thys & Schoonmaakbedrijf Boone

Na wat professionaliseringsslagen in ons bedrijf was de administratie aan de beurt. Na een aantal systemen te hebben geprobeerd hebben is voor Buttons For Cleaners gekozen. In één avond tijd was het opgezet en inzichtelijk. Is er een probleem dan wordt direct geschakeld en naar een oplossing gezocht. Kosteloos. Met de software win ik enorm veel tijd.

Galco Cleaning

Als industrieel reiniger leveren we mensen en materiaal aan bedrijven in de bouw- en industrie. Onze klanten willen op korte termijn mensen van ons. Met Office kregen we hier geen grip op maar met Buttons for Cleaners houden we tijd over. Heel specifiek op onze sector en super aangenaam om mee te werken. Alles loopt samen met elkaar wat plezant werkt.