Integrale koppeling FacilityApps en Nocore

Integrale koppeling FacilityApps en Nocore

Nocore en FacilityApps gaan intensiever samenwerken. Om de belangen van de bestaande klanten optimaal te borgen wordt er een apart bedrijf opgericht waar de gekoppelde apps specifiek ontwikkeld voor Nocore klanten ondergebracht worden, genaamd Nocore FacilityApps BV. De Apps zijn middels een unieke tweerichting koppeling geïntegreerd met de Nocore systemen.

Dirk Tuip, CEO van FacilityApps: “Na Cleanvision en AaRiverside is dit de derde ERP leverancier voor schoonmaakbedrijven waar wij op korte termijn een koppeling kunnen leveren en daar zijn we blij mee. De visie van FacilityApps is dat wij ons platform zo open mogelijk willen houden, zodat wij (maar ook andere partijen) kunnen focussen op de kern. Voor ons is dat app ontwikkeling voor de schoonmaakoperatie ‘buiten’.”

facilityapps nocore

Nocore koppeling DKS app en werkbon app

Tuip vervolgt: “We wilden al jaren koppelen met Nocore, ook op verzoek van onze klanten, maar bij een koppeling met ERP kom je bij het hart van een bedrijf, namelijk uren, salarissen, facturen, etc. Dit is geen eenvoudige koppeling en daar moet je dus goede afspraken met elkaar over maken. Nocore wilde hier verder gaan en de afspraken, de kwaliteit en belang van de klanten borgen in een apart bedrijf.”

“Nocore zal daarbij haar bestaande apps (DKS App, werkbon app en klant bezoeksverslagen app) uitfaseren en stoppen met verdere app ontwikkeling. FacilityApps neemt de doorontwikkeling van deze (en andere) apps over in haar platform en samen zorgen ze voor een optimale integratie en koppeling tussen de apps van FacilityApps en het ERP van Nocore. Meer focus voor beide partijen en dat is goed voor de gezamenlijke klanten.”

facilityapps nocore
Met de strategische gebruikersgroep rond de ‘Werkbon App’ zijn de wensen inmiddels vastgelegd voor de komende maanden.

Digitalisering schoonmaakbedrijven

Steeds meer schoonmaakbedrijven wensen hun werkprocessen vergaand te digitaliseren. Nocore Facilitair biedt binnen de schoonmaakbranche een volledige software oplossing waarmee klanten hun operationele-, financiële-, uur- en loonprocessen kunnen automatiseren. FacilityApps levert Apps waarmee zij hun werkvloer processen optimaal kunnen automatiseren. Door deze samenwerking bundelen beide bedrijven hun capaciteit en branchekennis waarmee ze verwachten beter en sneller op de wensen van hun klanten te kunnen inspelen.

Beide directeuren zijn zeer verheugd en hebben de samenwerking bezegeld met een ferme handdruk waarna het echte werk kan gaan beginnen. In de beginfase worden ook klanten uit de strategische gebruikersgroep intensief geraadpleegd waarna de verwachting is dat halverwege 2019 de eerste klanten al met de koppeling gaan werken.

 

Meer over de koppeling tussen
Nocore en Facility Apps

Is je interesse gewekt? Ontdek meer door de pagina over de koppeling 
tussen Nocore ERP software en Facility Apps. Digitale DKS,
Werkbonnen, Bezoekverslagen en meer..

Bezoek direct