Nocore en FacilityApps tekenen partnerovereenkomst

Nocore en FacilityApps tekenen partnerovereenkomst

FacilityApps heeft een partnerovereenkomst met Nocore afgesloten. Meerdere gezamenlijke klanten hebben in de afgelopen jaren aangegeven dat ze dit graag gerealiseerd zagen. ‘De overeenkomst maakt de weg vrij voor koppelingen. Beide partijen willen dit stap voor stap benaderen zodat er zekerheid is van een juiste werking. FacilityApps ondersteunt als partner al jaren de schoonmaakgolfdag van Nocore en zien dit als logische volgende stap. We zullen onze klanten actief gaan benaderen of ze hier interesse in hebben,’ aldus Eric Kok van FacilityApps.

nocore facilityapps

ERP software voor schoonmaakbedrijven

Nocore is in Nederland al jaren de leidende software als het gaat om ERP software voor schoonmaakbedrijven en glazenwassers. Partijen als Microsoft Navision, SAP, Exact Online, Afas, die ERP-software hebben ontwikkeld voor meerdere branches, krijgen maar moeilijk voet aan de grond in de schoonmaak. FacilityApps wil zich juist focussen op de werkvloer en heeft zich gespecialiseerd in Apps.

 

API en Koppelingen

Doel is om de data op de werkvloer op te pikken en door te geven. FacilityApps kan koppelingen op meerdere manieren tot stand brengen. Nocore heeft ook een aantal apps ontwikkeld, maar ziet ook dat dit een specialisme is. De komende tijd zal in kaart gebracht worden welke gezamenlijke klanten daadwerkelijk de koppeling willen maken.