FacilityApps en Interclean organiseren Hackathon!

 

FacilityApps en Interclean organiseren op woensdag 11 mei een Hackathon. Tien teams van vijf personen laten hun probleemoplossende vaardigheden de vrije loop op een dagelijks terugkerend probleem in de schoonmaakbranche. Het doel van deze Hackathon? Zo veel mogelijk leuke en innovatieve ideeën die voor vernieuwing in de schoonmaakbranche kunnen zorgen.

 

Kom naar de Interclean Hackathon

 

 

Ticket App schoonmaak software facility

Verdere digitalisering van schoonmakprocessen

Ticket App schoonmaak software facility

Efficiënter schoonmaken

Ticket App schoonmaak software facility

Alle data beschikbaar in
één centrale app!

 

 

Waarom een Hackathon op de Interclean?

De schoonmaakbranche is een traditionele branche waarin nog veel met pen en papier wordt gewerkt. Daarom proberen we zo veel mogelijk manieren uit om de schoonmaakbranche verder te digitaliseren. Het aantrekkelijk en sexy maken te werken als programmeur in de schoonmaakbranche hoort daar ook bij. 

Het uiteindelijke doel van deze Hackathon? Meerwaarde creëren voor de schoonmaakbranche en uiteindelijk onze klanten. FacilityApps vindt dat software meer centraal moet staan in het algehele schoonmaakproces. Omdat de schoonmaakbranche nog zo’n traditionele branche is kunnen wij veel leren vanuit andere branches. Wat moet worden voorkomen is dat er meerdere apps ontstaan waarin verschillende data wordt weergeven. Voor een schoonmaker is het onhandig om in twee verschillende apps te moeten werken om te registreren dat een ruimte is schoongemaakt. Data vanuit verschillende kanalen weergeven in één centrale app. Dat is de voornaamste reden waarom FacilityApps deze Hackathon organiseert. Efficiënter en makkelijker werken als schoonmaker dankzij software!

 

Kom naar de Interclean Hackathon