Schoonmaak App voor de Voedselindustrie (HACCP)

haccp cleaning food industry software

Naleving van de reinigings- en desinfectievoorschriften houdt niet alleen in dat het reinigingsproces correct wordt uitgevoerd. Het toezicht op de uitgevoerde activiteiten is minstens even belangrijk. Controlegegevens moeten direct beschikbaar zijn.

De FacilityApps software voor planning, kwaliteitscontrole en rapportage biedt u een platform waarin het delen van gegevens volledig transparant en toegankelijk is voor klanten. Maak een HACCP schoonmaakplan om te voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Free demo

Streef naar perfectie

In de voedselverwerkende industrie worden hoge eisen gesteld. Daarom zijn vaste procedures en strenge controles essentieel. Deze whitepaper laat zien hoe de systemen van FacilityApps u kunnen ondersteunen bij deze processen. Zo kunt u zo efficiënt mogelijk werken, papierloos en is iedereen realtime op de hoogte van de status van alle activiteiten.

Free download

 

Kwaliteit in het schoonmaken van voedsel

De app kan worden toegepast voor planning, implementatie en controle. Desinfectie- en schoonmaak activiteiten vereisen eenkrachtig analyse-instrument om makkelijker te voldoen aan de wettelijke eisen van HACCP, BRC en IFS schema’s. Audits door voedsel- en warenautoriteiten moeten immers feilloos worden doorstaan.

Onderstaande organisaties maken al gebruik van FacilityApps voor schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie

 

 

Ter Beke is een internationaal bedrijf met vestigingen in onder andere Polen, België en Frankrijk. Hier in Wijchen maar ook in Ridderkerk en Aalsmeer versnijden en verpakken we vleeswaren. Onze producten vind je terug in bijna iedere supermarkt in Nederland. Hygiëne is enorm belangrijk in onze branche en de eisen worden elk jaar hoger. Facility Apps gebruiken we inmiddels in alle vier de fabrieken in Nederland en we zijn nu bezig met de uitrol in België en in Polen.

FacilityApps helpt om alles wat we nodig hebben voor een audit altijd op orde te hebben. Ook als een audit onaangekondigd plaatsvindt. Vroeger met alles op papier was het een stuk moeilijker om zaken goed bij te houden en te controleren. Zo gebruiken we nu iedere dag een overdrachtsformulier waarmee de lijnen via ATP vrij gegeven kunnen worden. Het is fijn dat we met deze formulieren zaken eenduidig vastleggen. Geen vinkjes zetten om het vinkje maar vastleggen wat echt noodzakelijk is, op een manier die iedereen begrijpt. We maken zelfs een foto van de uitslag van de ATP-test en iedereen ziet direct wat de resultaten zijn. 

"/

Wouter van de Geijn
Facility Manager
Ter Beke Nederland

 

Met “expertise” bedoelen wij dat wij ons verdiepen in de specifieke aspecten van de bedrijfsvoering van onze klanten. Onze klanten zijn actief in de vlees-, vis-, conserven-, groente- en fruitindustrie, convenience food, brood- en banketproductie, drankenindustrie en grootkeukenreiniging. De software van FacilityApps wordt ook veel gebruikt door schoonmaakbedrijven die gespecialiseerd zijn in de voedingsmiddelenindustrie, zoals Hygieneplan.

 

Realtime insight in cleaning programs

Full Audit Trail

 Full Audit Trail

Only sign off when tasks are actually completed

 

 

Implementatie van uw schoonmaak software voor de voedingsindustrie

Het FacilityApps platform werkt met voorgedefinieerde templates voor operationele programma’s. Deze templates zijn inbegrepen in de software, vrij te gebruiken, te kopiëren en aan te passen aan uw specifieke klant. Het creëren van een schoonmaakplan voor HACCP naleving is eenvoudig te doen binnen ons platform.

Het platform biedt meerdere methoden voor kwaliteitscontrole, met inbegrip van foto- en videogeverifieerde opdrachten, om een adequate kwaliteitscontrole ten aanzien van cliënten te garanderen.

Om de kwaliteitscontrole verder te versterken, bieden wij nu een bemonsteringsfunctionaliteit die u een geautomatiseerd overzicht geeft van taken die aanbevolen worden om te worden getest met behulp van gerandomiseerde bemonstering.

 

Price Calculator

 

facilityapp mockup

 

Het systeem kan worden toegepast voor planning, uitvoering en controle. Desinfectie- en reinigingsactiviteiten vormen een belangrijk beheers- en analyse instrument om te voldoen aan de wettelijke eisen die worden gesteld door H.A.C.C.P., B.R.C. en I.F.S. regelingen. Managers hoeven minder activiteiten uit te voeren, wat tijd bespaart en leidt tot een verhoging van de operationele efficiëntie. De audits van de voedsel- en warenautoriteiten moeten immers vlekkeloos worden doorstaan.

Met “expertise”, bedoelen we dat we diep ingaan op specifieke aspecten van de bedrijfsvoering van onze cliënten. Onze klanten zijn actief in de vlees-, visverwerking-, conserven-, groente- en fruit-, gemaksvoeding-, brood- en banketproductie -, drank – en industriële keukenreiniging.

 

 

 

Aan de slag met FacilityApps

 

Vraag een persoonlijke demo aan en ontdek
welke mogelijkheden onze apps bieden voor uw organisatie!
 

Demo