FacilityApps verzorgt twee kennissessies op de Schoonmaak Vakdagen 2018

FacilityApps verzorgt twee kennissessies op de Schoonmaak Vakdagen 2018

Op 25 en 26 september a.s. ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen 2018, hét nationale vakevenement voor professionals binnen de schoonmaakbranche. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen worden de nieuwste technieken en innovaties getoond aan professionals die behoefte hebben aan gedegen vakinformatie.

digitaal technologie facilityapps
Dirk Tuip van FacilityApps verzorgt twee kennissessies op de Schoonmaakvakdagen. 1 over een digitaal schoonmaakbedrijf en 1 over nieuwe technologieen in de schoonmaak.

Kennissessies over innovatie in schoonmaakbranche

Dirk Tuip van FacilityApps verzorgt op beide dagen een kennissessie. De eerste sessie gaat over de nieuwste technieken en innovaties. De andere sessie gaat over hoe schoonmaakbedrijven stap voor stap kunnen digitaliseren.

Hieronder geven wij meer informatie over deze kennissessies. Daarnaast zijn er demoterreinen waar FacilityApps met een stand aanwezig is.

Wil je aanwezig zijn tijdens een of beide kennissessies? Bekijk hier het programma

Kennissessie 1:

De impact van technologie op het schoonmaakbedrijf van de toekomst

We bevinden ons midden in de 4e industriële revolutie welke zich kenmerkt door exponentiële groei. Oftewel: een wereld die in hoog tempo verandert.

Niet alleen voor de vooruitstrevende takken van industrie maar ook voor de meer traditionele bedrijfstakken zoals de schoonmaakbranche. Steeds meer schoonmaakmachines genereren data, sommige zijn al meer robot dan machine. Gebouwen worden volgestopt met sensoren en we kunnen schoonmakers bijna realtime volgen wat ze doen en waar.

Dus, wil jij weten:

  • hoe de schoonmaakwereld er vanuit technologisch perspectief over 3 tot 5 jaar uitziet?

  • hoe ver schoonmaakbedrijven in de praktijk echt zijn met het toepassen van nieuwe technieken en wat het oplevert?

  • hoe de combinatie tussen mens en machine gaat werken, want tenslotte blijft schoonmaak mensenwerk… of toch niet?

Kom dan naar deze kennissessie van Dirk Tuip, CEO van FacilityApps.com!

Kennissessie 2:

Stap voor stap naar een volledig digitaal schoonmaakbedrijf

Als schoonmaakbedrijf wil je met de tijd meegaan. Zeker omdat 89% van de Nederlanders (en dus ook jouw schoonmakers) in 2017 toegang had tot internet via een smartphone. Zij zijn digitaal, maar ben jij dit ook?

Tegelijkertijd eisen klanten ook steeds meer, in transparantie en bereikbaarheid. Tevens neemt de toepassing van apps en software in de schoonmaakbranche een enorme vlucht. Voor wie kosten wil besparen, inzicht wil in planning en werkzaamheden, en klanttevredenheid wil verhogen, is deze software zelfs niet meer weg te denken.

  • Hoe kun je dit allemaal beheersbaar maken?

  • Waar moet je op letten bij software en app implementaties?

  • Hoe weet je of je het goed doet?

Dirk Tuip van FacilityApps.com gaat in op deze vragen en deelt op een praktische manier zijn ervaringen over het digitaliseren van schoonmaakbedrijven. Zowel positieve als de negatieve.