FacilityApps organiseert brainstorm over Google Glass en Smartwatches

FacilityApps organiseert brainstorm over Google Glass en Smartwatches

Iedereen heeft inmiddels van Google Glass en smartwatches gehoord, maar er zijn nog maar weinig mensen en bedrijven die deze producten live hebben gezien of bezig zijn met hoe je deze ‘wearables’ kunt toepassen in het werk. FacilityApps organiseert daarom op dinsdag 14 oktober en op woensdag 29 oktober een brainstormsessie speciaal voor schoonmaakbedrijven, bouwbedrijven en facility management. Tijdens dit event zullen alle aspecten van het gebruik van deze ‘wearables’ onder de loep genomen worden.

Brainstorm google glass

Silicon Valley

‘Het idee voor deze brainstormsessie ontstond na terugkomst uit Silicon Valley,’ vertelt Dirk Tuip van FacilityApps.com. ‘Door de 8-daagse businesstrip in juni zijn we helemaal up to date van de mogelijkheden daar. En we hebben natuurlijk een Google Glass meegenomen voor onze developers om te zien hoe snel er op ontwikkeld kan worden. Inmiddels zijn de eerste test apps gereed en zijn we benieuwd naar de ideeën die in de schoonmaak en facility uitgewerkt zouden kunnen worden. Deze eerst aanmeldingen zijn al binnen,’ vervolgt Tuip.

Kijkje in de toekomst

De groei van FacilityApps is in de afgelopen anderhalf jaar niet onopgemerkt gebleven. BNR Nieuwsradio wilde horen van onze avonturen in Silicon Valley en FacilityApps werd door media gevraagd om onze visie over new media binnen bedrijven. ‘We zijn overtuigd van de mogelijkheden van ‘wearables’ in de toekomst. Het is goed om af en toe groot te denken en vooruit te blikken op wat komen gaat. Het gaat alleen zo snel op dit moment dat sommige dingen geen toekomst zijn, maar realiteit van deze dag. We hopen dat deze events bijdragen aan die toekomst. Als de werkvloer erin gelooft, is het een kwestie van tijd dat het ook gaat gebeuren,’ besluit Tuip.

Inschrijven

Per bijeenkomst hebben wij maximaal 25 plaatsen. Op de site www.facilityapps.nl staat meer informatie over het programma en de exacte tijden en locatie.