FacilityApps opnieuw naar ISSA beurs in Las Vegas Amerika

FacilityApps opnieuw naar ISSA beurs in Las Vegas Amerika

De ISSA show is een beurs waar meer dan 16.000 succesvolle professionals samenkomen uit de hele wereld voor reinigings- en onderhoudsoplossingen. Meer dan 750 exposanten uit 24 landen presenteren hun nieuwste facilitaire oplossingen. FacilityApps zal hier haar toekomstplannen tentoonstellen en zal nieuwe samenwerkingen aankondigen.  

facilityapps ISSA

 

Facility Data Standard

Los van de eigen stand (1178) is FacilityApps ook betrokken bij het opzetten van een Facility Data Standard. Dirk Tuip, CEO van FacilityApps, is toegetreden tot de board van dit data consortium, dat zich ten doel heeft gesteld om wereldwijd een standaard te introduceren voor het koppelen van data in de schoonmaak en facilitair industrie.

‘’Grote partijen in de schoonmaak hebben inmiddels hun deelname aan de Facility Data Standard bevestigd. Er zullen diverse meetings plaatsvinden om deze standaard van de grond te krijgen, waardoor de gehele schoonmaakbranche zich kan ontwikkelen’, aldus Dirk Tuip. 

 

Panelsessie IOT in Cleaning

Hiernaast is Dirk ook gevraagd om in een panel plaats te nemen tijdens een educatieve seminar van Hydro over the ‘Internet of Things’’ in de schoonmaak. Het is genoemd: “Innovation and Insights: How to Take Your Internet of Things (IoT) Initiative to the Next Level.”  Het seminar vindt plaats op maandag 18 november van 2 tot 3 uur in ruimte S224. Als je meer wil weten van real life IoT projecten, lessons learned en meer, kom dan naar dit seminar.

facilityapps ISSA

 

Groei in Amerika

Chris Van Den Berg, CCO Facility Apps: “Wij kijken erg uit naar naar de grootste schoonmaakbeurs op het Amerikaanse continent. Hier worden verschillende stappen gezet waarin FacilityApps meer en meer ondersteunend gaat opereren voor haar Partners Ophardt, Facility Genius en Vileda. Deze bedrijven vertegenwoordigen ons op het Amerikaanse continent.

In de toekomst zal FacilityApps zich steeds meer richten op de ontwikkeling van het platform. Partnerships zijn hier van cruciaal belang, want samen staan we sterk. Als onze partners zich richten op de verkoop van het platform, dan kan FacilityApps zich meer richtten op de ontwikkeling van het platform. 

Maar het meest kijken wij uit naar de eerste stappen met onze nieuwe partners én het ontmoeten van potentiële nieuwe klanten,” besluit Chris.