FacilityApps geselecteerd als Baanbrekend Technologische Innovatie van het Jaar

FacilityApps geselecteerd als Baanbrekend Technologische Innovatie van het Jaar

De organisatie van de European Cleaning Awards 2016 is verheugd om FacilityApps als 1 van de vier finalisten aan te kondigen voor de categorie ‘Baanbrekende Technologische innovatie van het jaar’. De prijsuitreiking is in Barcelona op donderdag 29 september.

european-cleaning-awards-2016

“Er waren ontzettend veel inzendingen en aanmeldingen uit de hele wereld, dus het is echt een bewijs van het harde werk en toewijding van ons FacilityApps team om de sector te veranderen,” aldus Dirk Tuip. “We beseffen ons terdege dat we nog maar aan het beginpunt staan van echte verandering, maar de ontwikkelingen gaan sneller en sneller. Het is dan ook mooi dat we hier vanuit Europa aandacht voor krijgen.”

Categorie Baanbrekend Technologische Innovatie van het Jaar

De professionele schoonmaaksector wordt algemeen gezien als langzaam veranderd en weinig innoveren, in het bijzonder bij de aanpassing van nieuwe technologie. Daarbij is het een zeer arbeidsintensieve bezigheid met relatief veel laaggeschoolden ook de vraag welke invloed nieuwste technologie echt kan hebben.

Maar de technologie met alleen al bijvoorbeeld smartphones in combinatie met sensors begint een aanzienlijke impact hebben op schoonmaakoperaties te hebben, want professionele dienstverleners zoeken naar meer efficiëntie, productiviteit en een meer voordelige relatie met hun klanten.

Evidence Based Cleaning wordt werkelijkheid?

FacilityApps heeft een aantal initiatieven op Internet of Things gebied en gelooft in ‘Evidence Based Cleaning’. Data smart en geautomatiseerd verzamelen, die kan komen van producten, machines, sensoren, het gebouw zelf en de mensen. Indien deze data slim gebruikt wordt, zal dat leiden tot een andere kijk op het schoonmaakmodel zelf. FacilityApps wil al deze slimme gegevens zoveel mogelijk openen en koppelen tussen de verschillende partijen, zodat innovatie op de vloer aankomt bij de schoonmakers en de eindgebruikers.

Klik hier voor meer informatie over onze internet of things oplossingen.