FacilityApps en Nocore samen sterk.

FacilityApps en Nocore samen sterk.

NoCore FacilityApps

In November stond FacilityApps wederom op de Schoonmaak Vakdagen maar ditmaal met Nocore op een gezamenlijke stand. De beurs voor schoonmakend Nederland en Vlaanderen die voor het tweede jaar in Expo Houten werden georganiseerd, is door ruim 1.700 professionals bezocht. FacilityApps heeft hier vele contacten gelegd en gesproken over het digitaliseren van de uitvoerende medewerkers op de schoonmaak werkvloer.

 

Chris van den Berg, CCO van FacilityApps,

‘’Wij hebben niet alleen prospects gesproken, maar ook veel informatie verstrekt aan bestaande Nocore klanten over de Joint Venture tussen beide bedrijven. Daarnaast is er gesproken met enkele Groothandels/Leveranciers die erg geïnteresseerd zijn in de FacilityApps oplossing. Hieruit kunnen natuurlijk weer prachtige partnerships ontstaan, want wij geloven dat we het samen moeten doen in de branche. Dagen zoals de Schoonmaak Vakdagen, de Interclean en de Nationale Schoonmaak Golfdag, zijn belangrijk om in persoonlijk contact te blijven met je doelgroep dus volgend jaar kan men ons weer verwachten!”

Fonville, één van de beste klanten van FacilityApps, heeft op de Schoonmaak Vakdagen zelfs een grote opdracht gegund aan FacilityApps. Door onze nauwe samenwerking met Nocore hebben zij het volledig vertrouwen om de gehele werkvloer te laten automatiseren met het FacilityApps platform.

 

Meer over de koppeling tussen
Nocore en Facility Apps

Is je interesse gewekt? Ontdek meer door de pagina over de koppeling 
tussen Nocore ERP software en Facility Apps. Digitale DKS,
Werkbonnen, Bezoekverslagen en meer..

Bezoek direct