FacilityApps & Buttons for Cleaners

 

Buttons For Cleaners, marktleider voor software voor schoonmaakbedrijven in België, en FacilityApps, marktleider in apps voor schoonmakers in Nederland, worden één bedrijf. Na een samenwerking in de afgelopen maanden verkend te hebben, is begin oktober 2022 definitief besloten om de krachten te bundelen. Een deel van de directie van Buttons For Cleaners zal stap voor stap het management overdragen aan FacilityApps; het team in België blijft behouden en werken vanuit zijn uitvalsbasis in Gent.

Facility Apps verbindt 15 gebruiksvriendelijke operationele apps met het Internet of Things (IOT), Business Intelligence Dashboards en sensor verzamelde data. Op zoek naar ERP of HRM software? Wij kunnen zorgen voor een koppeling tussen uw Nocore ERP software en de apps van FacilityApps.

 

 

“FacilityApps had ons twee jaar geleden benaderd omdat ze met hun apps een mooie aanvulling zagen op onze planning & billing oplossing. We hebben toen al een eerste stap in samenwerking gezet, maar door tijdgebrek en Corona is de samenwerking niet verder tot stand gekomen. Dit jaar zagen we echter in dat we een keuze moesten maken tussen onze twee bedrijven, om de klanten, onze mensen en het product de volle aandacht te geven die ze verdienen.

Opnieuw kwam FacilityApps in beeld en nu kwam één en ander in een stroomversnelling. De cultuur en werkwijze van FacilityApps lijkt heel veel op die van ons,dus was het een logische stap om de groeiambities van Buttons For Cleaners ook verder gestalte te kunnen geven binnen de organisatie van FacilityApps. We zullen de komende tijd alles geven om het stokje op een goede manier over te dragen zodat de belangen van onze klanten en medewerkers goed gewaarborgd zijn.”

 

Bekijk alle mogelijkheden van FacilityApps

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van FacilityApps?