FacilityApps aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs

FacilityApps aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs

Het is de 20e editie van de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg en het debuut van FacilityApps. Met een stand is het team op 15, 16 en 17 januari 2019 aanwezig in Hardenberg om de apps voor hoveniers en groenbeheerders te laten zien, of beter gezegd: om de toekomst van efficientie in de groene sector te laten zien. Kom dus een kijkje nemen bij stand 116.

App platform voor groenbeheer

Los van de normale apps die het FacilityApps platform biedt, is er ook specifieke groenfunctionaliteit: de schouwing app, de taken en planning app, de GPS app en de asset management app. De afgelopen maanden zijn er grote stappen gemaakt om de gehele planning van hoveniers nog makkelijker van excel te kunnen omzetten naar de cloud. Overzichten kunnen gedeeld worden met de klant en in de app kun je nooit meer onderhoud vergeten voor onze Taken App.

taken app
Overzicht planning van hoveniers, welke gekoppeld is aan onze Taken App

 

 

Daarnaast hebben wij diverse Internet of Things oplossingen met sensoren, bijvoorbeeld sensoren in planten of vuilnisbakken, die automatisch taken genereren op de momenten dat dit moet.

Facility Apps B.V. en hoveniers

FacilityApps is ontstaan in de schoonmaakwereld en heeft daar een aanzienlijke marktpositie opgebouwd in Nederland, maar ook in 10 andere landen. Binnen de hovenierswereld heeft het ook aardig aan de weg getimmerd de laatste jaren met klanten zoals Krinkels, Flora Nova, Donkergroen, Groencollectief en T&G Groenvoorziening. Er is ook een koppeling gerealiseerd met Infogroen / Groenvision, zodat er geen dubbel werk gedaan hoeft te worden en je als hovenier altijd bent voorzien van de laatste informatie in het veld. Kijk voor meer informatie op onze pagina voor groenbeheerders of hoveniers.

schouwing app
Voorbeeld rapportage of schouw dat naar de klant gestuurd wordt na invoer via onze Schouwing App. Helemaal op maat te maken!

 

 

 

 

 

 

FacilityApps staat op stand 116 en verzorgt live demo’s. Doe inspiratie op en kom kijken wat de toekomst van efficientie in groenbeheer eruit ziet.