Elis Cleanroom bekroond voor Connected Cleanroom

Elis Cleanroom bekroond voor Connected Cleanroom

Elis Cleanroom is op de EuroLab/CrimeLab in Warschau Polen bekroond voor haar concept Elis Connected Cleanroom, dat ontwikkeld is op het FacilityApps platform. Binnen een sterk gereguleerde industrie worden veel dingen offline gedaan. Dit maakt het moeilijk om toezicht te houden op de naleving van de hoge standaarden. Elis Connected Cleanroom™ is ontwikkeld op het FA platform om de naleving van SOP’s en de tijdsefficiëntie voor uw medewerkers te verbeteren.

Alle verzamelde gegevens worden vertaald naar geavanceerde dashboards die aansluiten op KPI’s. Dit zorgt voor meer transparantie in de levenscyclus van cleanroomkleding en andere systemen, met de mogelijkheid om gegevens te verzamelen en beslissingen te nemen op basis van inzichten door gebruik te maken van data-analyse wordt uw cleanroom volledig geïntegreerd in de activiteiten.  

elis connected cleanroom

 

Apps en software voor Elis Connected Cleanroom

Elis Connected Cleanroom levert vandaag de dag 3 apps / producten, allemaal draaiende op het software platform van FacilityApps.

App en software voor textielbeheer

Via textielbeheer dashboards kunnen gegevens over het gebruik van uw cleanroom artikelen verzameld worden om zo SOP-compliance in cleanrooms te valideren. Met behulp van UHF-technologie of barcodescanning biedt deze nieuwe benadering van textielbeheer meer transparantie en uitgebreide gegevens uit elk deel van de cyclus.

Dashboards van ELIS Connected Cleanroom

Dit ondersteunt het opbouwen van inzichten en klanten worden op de hoogte gehouen van de naleving van de GMP en SOP’s. De dashboards converteren de verzamelde gegevens van zowel de scanoplossingen op locatie als van de wasserijen en tonen deze in een eenvoudig te begrijpen vorm. Toegankelijk via elke browser en app, zijn cleanroom kleding & schoonmaaksystemen eenvoudig te volgen en te traceren.

On-Site Scan Stations met app en tablet

Eenvoudig te gebruiken Scan Station om de productgegevens van de operators aan uw zijde te verzamelen, met een zeer kleine footprint en dus te gebruiken in elke kleedkamer. Eenmaal geïnstalleerd, zullen logboeken naadloos gegevens invoeren in uw Connected Cleanroom cloud, die worden vertaald naar uw aangepaste dashboards. Het is een effectief verzamel- en retourproces waarbij gebruik wordt gemaakt van meervoudige scan UHF-technologie of barcodescanning.

elis connected cleanroom

 

App voor smart textile dispenser

Een geautomatiseerde oplossing die gebruikmaakt van de persoonlijke ID van de operator en hem in staat stelt om de gewenste artikelen te kiezen op basis van het ingestelde profiel. Een eenvoudige manier om de voorraadniveaus onder controle te houden, zonder het risico dat uw cleanroom artikelen op elk moment opraken en kunnen worden bewaakt via de aangesloten cleanroom dashboarding.

ELIS Connected Cleanroom powered by FacilityApps werd vorig jaar ook al bekroond met een prijs! Gefeliciteerd met deze bekroning!