ButtonsforCleaners biedt verschillende modules aan voor schoonmakers, glazenwassers, ruimers & ontstoppers en industriële reinigers. Met onze modules zorgen we dat taken en opdrachten gemakkelijk kunnen worden geregistreerd en verwerkt in de administratie. Geen verloren werkbonnen meer maar alles direct verwerkt binnen onze app. Zo houdt u overzicht op uw werknemers, voertuigen, materialen en producten. 

 

Opdrachten registreren in één klik!

Onze software laat gebruikers verschillende soorten opdrachten, zoals eenmalige, terugkerende of opdrachten op afroep registreren in één klik! Wij bieden flexibiliteit in het plannen van de opdrachten met verschillende opties. Zij het voor groepen uitvoerders, planning per week, dagplanning, 3-daagse planning, planning in lijst, weekplanning, met de software van ButtonsforCleaners behoudt u overzicht! Maak gemakkelijk aanpassingen in uw planning. Zie direct wanneer opdrachten al zijn uitgevoerd of wanneer een uitvoerder op vakantie is.

 

 

 

Aan de slag met ButtonsforCleaners?

 

Vraag een persoonlijke demo aan en ontdek
welke mogelijkheden onze software te bieden heeft voor uw organisatie!
 

Demo

 

Altijd een up-to-date planning.

Gedaan met planningsoverzichten afdrukken en doormailen. Vanaf nu neem jij of je personeelsleden ‘s ochtends een smartphone of tablet bij de hand. Hier staat een duidelijk overzicht weergeven van alle taken en opdrachten van de dag. Een last minute wijziging? Dan kun je dit via de app zo onderweg aanpassen. En een werkbon signeer je ook snel en eenvoudig via de een smartphone of tablet. 

 • Met handtekening van klant
 • En opmerkingen
 • Voeg foto’s toe
 • Digitaal bewijs meteen in de mailbox van de klant
 • Realtime opvolging op kantoor

Je kan je personeelslid bepaalde vragen laten beantwoorden, met bijvoorbeeld een open tekstveld of zoals hier, een keuzelijst.

Zie afbeelding

Zijn foto’s voor bepaalde types opdrachten wenselijk? Dan kan je personeelslid die voor of na zijn opdracht nemen.

Zie afbeelding

Bij sommige of alle types opdrachten, kun je vragen om een elektronische handtekening van de klant.

Zie afbeelding

Communiceer eenvoudig naar klanten & uitvoerders

Verwittig je klant en informeer jouw werknemers direct! SMS of mail jouw klant wanneer je langskomt. Dit kan je zelf als planner na het maken van de planning. Maar ook jouw uitvoerders kunnen de klant op de hoogte brengen wanneer ze zullen aankomen met 1 druk op de knop. Dringende interventie of wijziging van de planning? Maak een snelle opdracht vanuit het planbord aan waarna jouw medewerker direct de extra taak kan zien in zijn app. Manuele planning? Mail of SMS hen.

 

Aan de slag met ButtonsforCleaners?

 

Vraag een persoonlijke demo aan en ontdek
welke mogelijkheden onze software te bieden heeft voor uw organisatie!
 

Demo

 

Echt alle gegevens op één plaats

Niets is zo moeilijk als het afzonderlijk bijhouden van klantengegevens. Elke klant heeft specifieke wensen en eisen. We voorzien de juiste logica op het juiste moment. Hiervoor heb je verschillende tabs op de klantenfiche:

 • Algemene gegevens
 • Locaties
 • Contactpersonen
 • Afwijkende mailadressen om de factuur naar te verzenden
 • Verschillende uitvoeringsadressen met hun contactpersoon

 • Facturen
 • Sluitingsperioden
 • Contracten
 • Betalingsherinneringen
 • Verschillende contracten
 • Bijlagen

Weg met afzonderlijke excels om gegevens per klant in bij te houden! Meer informatie of vragen over het efficiënt inrichten van klantgegevens? Plan geheel vrijblijvend een afspraak.

Eenvoudig factureren zonder tijdverlies

De software van Buttons for Cleaners zet factuurvoorstellen eenvoudig voor je klaar. Keur jij de factuur goed, dan verzamelt onze software alles om een gedetailleerde factuur op te maken. Denk hierbij aan uitvoeringsadres, uitvoeringsdatum, omschrijving, eenheid én eenheidsprijs. En werk je met een boekhoudpakket? Wij hebben een koppeling met de meest voorkomende pakketten zoals Exact en WinBooks. 

 

Beheren van werknemers, voertuigen en producten…

Heb jij nog overzicht over al jouw activa en heb je overzicht op alle dringende zaken die moeten gebeuren om de veiligheid van jouw personeel te garanderen? Wanneer vervalt een VCA- of hoogwerkersattest van jouw personeel? En dit geldt niet alleen voor jouw personeel. Ook voertuigen moeten doorlopend worden gekeurd. Dat alles registreer je eenvoudig in onze software.

Naast het beheren van jouw activa heeft ButtonsforCleaners ook HR functionaliteit. Want ieder personeel heeft ook z’n eigen karakteristieken en eigenschappen. Bouw een digitaal dossier op van jouw personeel waarin je alles bijhoudt. Van competenties en app-toegang tot ‘verboden locaties’ en planningsinzage. Dat alles, centraal op één plaats.

 

Aan de slag met ButtonsforCleaners?

 

Vraag een persoonlijke demo aan en ontdek
welke mogelijkheden onze software te bieden heeft voor uw organisatie!
 

Demo