Chris van den Berg en FacilityApps gaan door!

Chris van den Berg en FacilityApps gaan door!

Chris van den Berg, sinds ruim een jaar verantwoordelijk voor de commercie bij FacilityApps, heeft zijn avontuur bij de startup uit Purmerend voor onbepaalde tijd verlengd. Chris is als chief commercial officer verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van FacilityApps.

Van ERP software versus Apps

Dirk Tuip, CEO bij FacilityApps: “We willen met FacilityApps graag verder doorgroeien, niet alleen in aantal klanten, maar als totaalbedrijf. Goede mensen zijn daarin key. Chris is met 15+ jaar ervaring gepokt en gemazeld in de schoonmaakbranche en weet als geen ander wat er komt kijken bij laten groeien van software in de schoonmaak. De wereld waarin hij sinds een jaar met FacilityApps in zit is wel anders en dynamischer dan ERP-software. Dat moest van beide kanten even wennen, maar we zijn van beide kanten overtuigd van elkaars kwaliteiten en willen dit graag langdurig doorzetten.”

Intersoft, Nocore en FacilityApps

Chris van den Berg: “Na heel veel jaren Intersoft en Nocore wilde ik eigenlijk iets anders dan schoonmaak. Ik heb een sabbatical genomen en wat andere zaken geprobeerd. Maar na wat gesprekken met het team van FacilityApps – voor de Nationale Schoonmaak Golfdag –  kreeg ik heel veel zin en energie om in dit avontuur te stappen. Maar ik wilde ook zien of de gesprekken en de visie echt gerealiseerd kan worden. Ondanks dat we nog diverse hobbels moeten overwinnen, geloof ik wel in dit team. Ik ben dan ook blij dat we doorgaan! De enige extra voorwaarde die ik had, was dat ik de Nationale Schoonmaak Golfdag mag blijven organiseren. Dat is toch mijn kindje.