Berendsen wint Cleanroom Innovation Award met FacilityApps

Berendsen wint Cleanroom Innovation Award met FacilityApps

Berendsen heeft de 2017 Cleanroom International Innovation Award gewonnen met hun ‘Connected Cleanroom’ concept, wat samen met FacilityApps ontwikkeld is. Op de tweede dag van de Cleanzone 2017 in Frankfurt was Berendsen geselecteerd uit de vier genomineerden. Met deze software en app oplossing kunnen bedrijven die betrokken zijn bij cleanrooms de kans op besmetting verkleinen, verlies van kleding en andere producten verminderen en een betere SOP-compliance hebben.

 
Het team van Berendsen neemt de Cleanroom Innovation Award in ontvangst

 

Berendsen Connected Cleanroom

Connected Cleanroom is een pool van digitale oplossingen welke inzicht geeft in voorraadbeheer van producten, nakoming van SOP (standaard operationele processen) en meer. De innovatieve software en native app platform is 100% cloud gebaseerd.

 

Cleanroom Innovation Award bij Cleanzone 2017

De prijsuitreiking vond plaats op de internationale Cleanzone beurs in Frankfurt, Duitsland. Een hypermodern poule van digitale oplossingen die zijn gebouwd om de productiviteit te verbeteren en efficiëntie in uw cleanroom omgeving. Met behulp van scanning en eenvoudig te lezen dashboards, is het ontworpen om u inzicht te geven in cleanroom kleding gebruik en nakoming van hygiëneprotocollen.

De totale oplossing biedt momenteel drie elementen:

  1. SCANSTATION – Een on-site scan station gebouwd in een kleine maat die past in elke kleedkamer of voorruimte;
  2. SMART TEXTILE DISPENSING – Snelle afgifte van slimme kasten met grote capaciteit die textiel, mops en beschermbrillen kunnen vasthouden. Dit is een geautomatiseerde oplossing die de voorgedefinieerde privileges van de operator gebruikt, waardoor ze de gewenste textiel artikelen kunnen kiezen;
  3. DATA ANALYTICS DASHBOARDS VOOR CLEANROOMS – Al uw cleanroom-gegevens worden ingepakt in eenvoudig te begrijpen digitale dashboards, gebaseerd op business intelligence (BI) dashboards:
cleanroom innovation award
Business Intelligence Dashboards – big data en apps voor de slimme connected cleanroom

De slimme digitale Cleanroom

Belangrijk thema van dit jaar op de Cleanzone is de digitalisering, maar waarschijnlijk ook voor 2018 en 2019. Hoe verandert de cleanroom door technologie, apps, sensoren en digitalisering? Hoe kan met hulp van digitalisering voldaan worden aan de steeds strengere eisen?

Berendsen en FacilityApps zijn ervan overtuigd dat digitalisering de cleanroom wereld op verschillende manieren zal veranderen. Bedrijfsmodellen zullen veranderen in verschillende industriële gebieden, en ook in de cleanroom-industrie. Wilt u meer weten over dit digitale Intelligence platform rondom uw cleanroom en faciliteit? Of bent u geïnteresseerd in de partnership mogelijkheden of verschillende apps van FacilityApps? Neem dan contact op.