‘Smart Cleaning in Intelligent Buildings’ wordt realiteit op de Vakbeurs Facilitair met FacilityApps

‘Smart Cleaning in Intelligent Buildings’ wordt realiteit op de Vakbeurs Facilitair met FacilityApps

Tijdens de eerste dag van de Vakbeurs Facilitair 2016 op woensdag 13 januari 2016 zal standhouder FacilityApps (standnummer 1A.066) een partnership ondertekenen met een van de meest veelbelovende startups van Nederland op het gebied van Smart Building.

Vakbeurs Facilitair Innovatie

Slimme schoonmaak al jaren op verlanglijst Facility Management

Dirk Tuip van FacilityApps vervolgt: “Ondanks dat je steeds vaker initiatieven ziet tot cleaning on demand, denken we dat schoonmaak nog veel slimmer kan. Het afwerken van een standaard werkprogramma of doorgeven van taken of werkbonnen voor de dag begint werkt simpelweg niet meer.

Niet in een tijd van flexwerken, waarin kantoren vaak 24 per dag open zijn, ‘s avonds laat wordt doorgewerkt en de schoonmaakbehoefte van dag tot dag kan verschillen. En waar de klant live wil zien wat er gebeurd. Daarom zijn we trots deze partnership aan te mogen kondigen, waar we hopelijk een grote stap kunnen gaan zetten richting Smart Cleaning in Intelligent Buildings.”

Ondertekening 12.00 uur op 1e dag Vakbeurs Facilitair 2016

De ondertekening van de partnership zal woensdag 13 januari 2016 om 12 uur zijn bij standnummer 1A.066, de stand van FacilityApps in hal 1. Geïnteresseerden zijn dan ook van harte welkom om meer te horen over de toekomst van professionele schoonmaak. Meer informatie over de ondertekening is live te volgen via het twitter.com/facilityapps en buttons.facilityapps.com.