Smart Services in Intelligent Buildings: innovatiesessie op 17 maart door FacilityApps en Lone Rooftop

Smart Services in Intelligent Buildings: innovatiesessie op 17 maart door FacilityApps en Lone Rooftop

De termen ‘Smart Buildings’ en ‘Intelligent Buildings’ worden de afgelopen 2 jaar steeds vaker gehoord. Maar waar staat dit precies voor en wat kan je ermee? Om deze, en andere vragen, te beantwoorden organiseren Lone Rooftop en FacilityApps op 17 maart een innovatiesessie, waarvoor deelname kosteloos is. Voor zowel Facility Managers als Facility Service Providers belooft dit een zeer interessante middag te worden. In circa 2 uur zullen de deelnemers gaan ervaren wat een Intelligent Building daadwerkelijk is en wat je er als eindgebruiker, of aanbieder van facilitaire diensten, concreet mee kunt bereiken.

Intelligent Buildings: Hype of Game Changer?

“Binnen Real Estate, Facility Management en Gebouwbeheer staan Intelligent Buildings en Smart Buildings hoog op de agenda.” zegt Marcel Lamers van Lone Rooftop. “En met een goede reden: door gebouwen ‘slim’ te maken optimaliseer je panden op gebied van efficiëntie, duurzaamheid en gastvrijheid. Het probleem is echter dat veel organisaties blijven denken in grote complexe concepten en meerjarenplannen zonder dat er daadwerkelijk stappen worden gemaakt”.

Impact op Services

De impact van Smart Buildings op bijvoorbeeld de manier waarop vandaag de dag de schoonmaak, Facility Management, de catering maar ook de beveiliging wordt uitgevoerd, zal enorm zijn, volgens Marcel Lamers. Tijdens de innovatiesessie zal hij in praktijk laten zien wat er nu al mogelijk is en wat de impact op bovengenoemde services zullen zijn.

Toekomst van Business Apps

Smart Buildings zijn direct gekoppeld aan zogenaamde ‘Business Apps’ om maximaal efficiency voordeel te realiseren en de beheersing van ieder gebouw digitaal mogelijk te maken. FacilityApps is de innovator van Mobile Workforce Management producten in Nederland en heeft in de afgelopen jaren aan app platform uitgerold waar inmiddels een groot deel van de schoonmaakorganisaties mee werkt om de werkprocessen te digitaliseren en een aanzienlijk kostenbesparing en efficiëntieslag te maken.

Ook woningcorporaties, ziekenhuizen, Facility Management, Groen- en beveiligingsbedrijven hebben FacilityApps inmiddels ontdekt. Wij willen mensen in een lunchsessie in 2 uur op de hoogte brengen wat er al is,’ aldus Dirk Tuip van FacilityApps.

Mede daarom organiseert FacilityApps samen met Lone Rooftop deze unieke innovatiesessie om directies en managers van facilitaire – en schoonmaakbedrijven binnen twee uur, kosteloos, helemaal op de hoogte te brengen van wat de toekomst met deze nieuwe technologieën gaat brengen.

Inschrijven

Vanaf maandag 22 februari kunnen deelnemers zich op de site via www.facilityapps.nl/events inschrijven. Deelname is gratis maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maximaal 16. Op de site vindt u meer informatie over het programma en de exacte tijden en locatie.